”Fysioterapi til balletskole-elever” er for børn og unge på de private balletskoler, som har et behov for at blive tilset af en fysioterapeut med særligt kendskab til og erfaring med klassisk ballet.

Hvad enten man går en eller flere gange om ugen, om man lige er begyndt til ballet, eller har gået i flere år, kan der være grund til at opsøge en balletfysioterapeut. Kravene til styrke, smidighed, koordination og balance gør at det er en god ide at lave specifikke øvelser ved siden af ballettræningen.

Er uheldet ude og har man fået en skade, er det vigtigt, at få den rigtige hjælp til genoptræning samt vejledning, så lignende situationer undgås i fremtiden.

For ”Fysioterapi til balletskole-elever” er det afgørende, at der i den fysioterapeutiske træning og behandling af børn og unge, tages store hensyn til deres fysiske og psykiske udviklingstrin, særligt hvis de er kommet i puberteten. Det er vigtigt, at konsultationerne tilpasses den enkeltes behov, så grænser for formåen ikke overskrides. Derfor er fleksibilitet og individualitet i centrum.

Går du selv eller dit barn til klassisk ballet, og er du interesseret i at høre mere, er du velkommen til at kontakte fysioterapeut Mette Vilby for yderligere oplysninger.

mette@balletfys.dk